Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

lørdag 9. juli 2011

New bathroom project

Vi har ett gammelt bad oppe som ser helt for j... ut. Det er pusset opp i "gladeste" 80 talls ånd, og under oppussingen har håndtverkerne også klart å smøre inn så mye møkk der at det er tragisk. Planen var at vi ikke skulle pusse det opp men etter å ha prøvd å vaske det ned 2 ganger så jeg mitt snitt til å gjøre noe når samboeren var borte;) Jeg reiv ned alt fra skap, badekar, vasker etc, og malte hele "skiten". Jeg malte gulvet med en lysere farge som jeg blandet selv, og på veggene klinte jeg til med Marrakech igjen:) Er strålende fornøyd med resultatet, nå trenger jeg ikke lenger å skjemmes når jeg skal inn der. Med ny vask, skap og blandebatteri blir det så godt som nytt:)

We have an old bathroom upstairs that looked like shit! It was renovated in the 80`s and was so ugly I can`t even describe it. During the renovation proses it also got so dirty that it was almost impossible to clean it. We were not supposed to renovate this bathroom but while my boyfriend was out of town, I removed everything from the sink, bathtub etc etc and painted the whole "shit";) I used a light brownish color on the floor and used Marrakech paint on the walls. I`m very satisfied with the result, and don`t have to be ashamed to walk in there anymore. With a new, LOVELY sink, the bathroom will be as good as new:)

Old tiles


Old tiles in the shower


New tiles:)


New "Marrakech" walls and new window

7 kommentarer:

 1. Du Rocker Baby! Det ble jo kjempeflott!

  SvarSlett
 2. Jøss! Dette ser jo helt supert ut! For en god idé....Hadde nesten glemt at jeg skulle gjesteblogge hos deg....sender deg straks en mail..:)

  SvarSlett
 3. Ja, det skal ikke så mye til alltid. Spennende løsning!
  Som alltid flotte bilder og mye inspirasjon hos deg... men fant ikke så mye om trappen din, som jeg er så nysgjerrig på. Ble det gulltrapp? :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Håper du koser deg i Marokko!!
  Litt av en forandring på badet!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 5. These is one of the good information which you can share with us. In these there are so many advance facilities are there it can be possibilities which is really good then also some of them which is really good work.
  gtek gloves

  SvarSlett
 6. Hei du!
  Den parketten bestilte vi slik ferdig, fra et firma som heter
  Parkettgruppen AS

  Om du referer til Rica Sunnfjord Hotel, ka nde sikkert gi deg mer opplysninger og forhandlere.

  Illums bolighus i Oslo har også et slikt gulv, men det har blitt for slitt, og matt. Men, i et privathus er jeg sikker på at det vil bli behandlet mye bedre, eventuelt oljes en gang iblant for å beholde gløden.

  Lykke til!

  SvarSlett
 7. Ja, det er den du så sist du var her! Er så fiiin altså :)
  Så kjedelig at gulvet ble skjoldete... håper du får fikset det slik at gulvet blir bra!
  Klem
  Lise

  SvarSlett