Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 21. juni 2012

Baby room

Siden jeg er fullstendig høygravid og kan sprekke når som helst tenkte jeg å pynte litt i baby rommet. Jeg må innrømme at barnerom IKKE er min spesialitet og jeg har derfor meget få ideer. Jeg liker ikke at "barna tar fullstendig over rommet" så jeg tenkte å lage baby rom på en søt og diskret måte. Temaet er sommerfugl, som ble naturlig da jeg allerede hadde supersøte gardiner med sommerfugler på:) Så her er en liten"visitt" så får vi håpe det faktisk blir en jente da... ;)

I`m super pregnant and can deliver anytime so I thought it was about time to decorate the baby room. I must admit that childrens room/decoration is NOT my thing so I didn`t have to many idees. I don`t like that the "baby takes over the room totally" either so I wanted to make it cute but discrete. I decided to decorate with butterflies as I already had some really nice curtains with butterflies on. So, here`s a sneak peak of the baby`s room, hopefully it will be a girl... ;)

2 kommentarer:

  1. Så nydelig rom, Stine! Lille N kommer til å storkose seg der :-)

    SvarSlett
  2. Haha høres virkelig ut som vi er i samme båt ja. Verst er det med alle som begynner å mase allerede to uker før. For min del er det da tre uker siden. Og hver dag håper jeg jo noe skal skje ;) Nå er det helt uvirkelig å ikke skulle ha magen men en baby, for alt fokus er på om det er noen tegn på at den kommer. Om seks dager bør han være ute for min del, hvis ikke så ble han faktisk første som ble værende ;)

    Kjempefint rom dere har ordnet til. Vi har også samme kaninen til lille pjokken (i baggen som ble pakket for fire uker siden...)

    Klem Kirsti

    SvarSlett