Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 7. november 2011

Cravings

Jeg forstår ikke folk som har problemer med å finne lamper! Jeg finner så vanvittig mange fine lamper at jeg aldri klarer å bestemme meg for hva jeg ønsker meg... Nå har jeg kommet over enda flere, hos http://www.ochre.net/. Elsker produktene deres!!

I don`t understand people who have problems finding lamps. I see so many lamps that I adore that I can never make up my mind wich ones I love the most.. I came across the very nice site http://www.ochre.net/, and frankly, what`s not to love!!?

3 kommentarer:

 1. Problemet er ikke å finne fine lamper, men å finne fine lamper til en fornuftig pris. ;)
  Og så er problemet å finne ut hvor de skal henge.

  Vet ikke om du så den marokkanske lampen jeg har kjøpt på konkurssutsalg. Nå har jeg kjøpt to (bare fordi de var så fine og rimelige), men hvor jeg skal henge den ene har jeg ikke ide om. Hehe
  Har lyst å ha den i stuen et sted... men hvor???? Så den ligger pent i esken sin. ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja jeg vet, jeg finner virkelig lamper overalt men ofte er de som du sier ALTFOR dyre (som disse over). Lampene du har kjøpt er veldig fine så regner med at du finner ett passende sted til dem, det er hvertfall IKKE i en eske;)

  SvarSlett