Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 22. februar 2012

This is what I do for a living..;)This video below is SO hysterical I just had to post it!! People often ask me what I do and when I say I work in the Flight Operations for a airline, they dont really know what that means (wich is normal). Well, here`s an example of my everyday work;)):

http://www.youtube.com/watch?v=7vmzmhnnbiY

Please watch if you occasionally fly:)

1 kommentar:

  1. Tusen takk for hyggelig melding, men jeg har dessverre aldri kunne sette et ekte Beni Ouarain på toppen av prioriteringslisten (ennå ;)), så jeg fikk rett og slett hjertebank da jeg var inne hos Jotex og oppdaget dette: http://www.jotex.no/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=42636&productId=312788&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=
    De har det i flere størrelser også... og jeg angrer dypt på at jeg ikke kjøpte det aller største. For kopi... ok... men det er virkelig lekkert! Og stemningen i stuen er nå slik at jeg nesten kan innbille meg at det er ekte. ;)

    Klem

    SvarSlett