Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 13. mai 2012

PLEASE HELP!!

Jeg trenger hjelp her!! Jeg tenkte å dekorere skråtaket over deler av terrassen men endel lamper. Jeg liker veldig godt disse men lurer på hvilken form og farge. Tenkte å henge opp 6 stk, så spørsmålet er skal jeg ta alle i samme farge og fasong (isåfall hvilken farge??), samme farge og forskjellig fasong eller en miks av farger og fasonger? Jeg har allerede svarte rottingmøbler med hvite puter, noen sorte lykter og stort sett grønne planter på verandaen. Hva synes DU???

I need help choosing!! I`m thinking about buying maybe 6 of these lamps to decorate my balcony. The problem is that I can`t choose which ones.. Should I take 6 with the same color/shape (then which color do you prefer?), all 6 same color but different shapes, or a complete mix of colors and shapes? I have already decorated the balcony with black furnitures with white pillows, some black lanterns and mostly green plants. What do YOU think??


White 1


White 2

Bronze 1

Bronze 2

Green 1

Green 2

3 kommentarer:

  1. Lekre lamper! Her var det mange fine, inspirerende bilder:) Jeg faller lett for denne stilen og vil gjerne kikke på flere bilder av ditt hjem:) Ps jeg er også på jakt etter et slikt bord som du viser under her, marokansk metallbord, utrolig lekkert! Jeg hjelper deg gjerne å fylle opp en conteiner neste gang du er på tur..hehe. La meg til som følger av din fine blogg:)Hilsen Veronica

    SvarSlett
  2. Så hyggelig da:) Jeg skal si fra neste gang jeg tar turen til Marokko, klarer nok uansett ikke å fylle en hel container så blir nok ekstra plass;) Nå skal jeg titte innom bloggen din, ha en fin kveld!

    SvarSlett
  3. Number 3 is drawing me in for its simplicity but I'm sure you can't go wrong with either of them! xoxo

    SvarSlett