Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

fredag 18. mai 2012

Whenever in need of inspiration...

Ja da er det bare å ta en titt til Marokko!! Jeg kan ikke reise nå men er såååååååå reisesyk og da hjelper det ikke akkurat med fantastiske bilder fra Marokko. Hvordan jeg har gått glipp av denne fantastiske riaden vet jeg ikke, men jeg skal definitivt besøke den neste gang jeg skal nedover. Dar Nanka heter stedet, se og nyt:)

Look towards Morocco.. I can`t travel right now but would SO love to, especially when I see beautiful pictures like these from Marrakech. I don`t know why I haven`t noticed this STUNNING riad before but I will definetly check it out on my next trip. The place is called "Dar Nanka" and frankly, what`s not to love about this place...? :)2 kommentarer:

  1. Riad? ;) Men nydelig sted!

    Du skal ikke ned og kjøpe deg en riad du da? Pga. finanskrisen er det jo plutselig ikke uoverkommelig. Vi kikker. :)

    Klem

    SvarSlett
  2. Herregud så spennende da!! Det er jo drømmen men det må nok dessverre vente en stund. Hva ligger en riad på i Marrakech nå da? Skal du flytte nedover eller finne noen til å drive den/leie ut?? Heldig du!!:)

    SvarSlett