Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 23. september 2010

Snart på tide å flytte:(

Da vi har kjøpt hus som er under total rehabilitering må jeg snart forlate min gamle "hule". Selvom ikke huset er på langt nær ferdig må vi ut, og jeg kan ikke si jeg gleder meg spesielt til å bo midt oppi oppussingen men men.. Her får dere hvertfall ett lite innblikk i leiligheten min som er solgt og som jeg har trivdes veldig godt i (med unntak av sure, gamle, nyskjerrige naboer..;)
Så da er det bare å takke for alle gode stunder i dette hjemmet og overlate det til nestemann som jeg håper tar godt vare på det:)

4 kommentarer:

 1. Takk for tipset om dør ;)
  Utrolig fin leilighet du har hatt!! Kjempe fin! Gleder meg til å se huset ditt etterhvert,hvis du vil dele litt med oss!

  Anette

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar, skal legge ut bilder av huset etterhvert men det blir nok dessverre en liten stund til.. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hvilken nydelig og stilfull leilighet. :) Og etter denne presentasjonen gleder jeg meg til å se fortsettelsen her på bloggen din. Kjærligheten til Marokko har vi nemlig felles. Jeg har vært gift med en marokkaner. Forholdet var riktig nok stormfullt til tider, men gjennom ham fikk jeg oppleve den herlige kulturen og landet, de fantastiske menneskene... og DET er en forelskelse som aldri har tatt slutt. :)

  Skal til Marokko i november igjen og gleder meg til ny inspirasjon.

  Håper å få se mer hvordan du tar med deg inspirasjonen fra Marokko inn i ditt nye norske hjem. Jeg gjør også det, på en svært diskret måte, slik at de marokkanske elementene smelter sammen med gamle norske møbler. Gleder meg til å se dine løsninger, så legger meg til som følger. :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Gleder meg til huset, regner med det blir like gjennomført lekker som leiligheten din er! Og gleder meg til å fylle en container til våren... ho hoooooo :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett