Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

lørdag 11. desember 2010

Lucky here we come!!

ENDELIG har dagen kommet for å dra over til USA å hente gatehunden vår fra St Lucia.
Vi fant han i sommer, og siden har han vært 2 mnd hos veterinær til behandling, før vi fløy han over til Florida i september. Der har han vært på en aldri så liten "ferie", mens han har ventet på at papirene med innreise til kalde Norge skulle gå i orden. Skal si det har vært litt av en papirmølle, itillegg til en ganske så kostbar affære, men nå er dagen endelig her!! Dere får krysse fingrene for at vi ikke møter på uventede problemer, at han klarer flyturen fint og at vi ikke møter noen vanskelige "nazier" i tollen på Gardermoen! Om han klarer dette greit venter det ett FANTASTISK hjem til han på Malmøya, med stor, fri tomt, egen strandlinje, og ett utrolig hyggelig, ungt par som venter utålmodig på han! Itillegg får han jo verdens beste stebror i Alexen vår;) Jeg får komme tilbake til dette eventyret senere, har ett fly å rekke;) God natt!


Alex venter på julegrøt og bruttern fra Karibien;)Lucky første kvelden når vi akkurat hadde hentet han. Vi husker han som en sliten, pjuskete og syk hund som hadde gitt opp livet. Blir godt å se han frisk, full av liv og med masse pels:)

3 kommentarer:

 1. Heisann snuppa!
  Håper det går knirkefritt og dere kommer dere trygt hjem!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Det håper virkelig jeg også!! Du får krysse alt du har, sees snart
  Stor klem

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅÅ tenk at det finnes sånne snille gode mennesker som dere! Nå ble jeg glad!
  Kommer til å følge med, og håper så inderlig at han kommer trygt hjem.

  Klem fra dyrevenn!

  SvarSlett