Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 30. mai 2011

My moroccan bathroom

Noen av dere var interessert i å se flere bilder av stuccoen vi har på det ene badet. Det er ikke ferdig enda, men det nærmer seg. Så her får dere ett raskt innblikk i hvordan mitt "marokkanske bad" blir seende ut. Jeg digger stuccoen, det var bare vanskelig å blande en farge som passet til flisene. Men det blir nok bra tilslutt;) Man får kjøpt farge pigmenter slik at man kan mixe sin egen farge, noe som faktisk var veldig morro.

Some of you were interested in more photos of the stucco we`re putting in the bathroom. It`s not finished yet but we`re getting there. So here`s a sneak peak of what`s going to be my "moroccan bathroom". I love the effect the stucco gives, even though it was hard mixing a color that went with the tiles. Hopefully it will be nice when we`re finished. You can buy color pigments in all colors so you can get whatever color you like, wich is kind of cool.
4 kommentarer:

 1. Dette ser bare fantastisk ut!

  ... av en eller annen grunn begynner jeg å få dilla på lilla jeg også ;-)))

  SvarSlett
 2. Dette ser jo ut til å bli helt fabelaktig! Fy filler'n! Så utrolig gøy å se noen som lager et litt annerledes bad, virkelig spennende! Kommer til å bli helt sykt fint!

  SvarSlett
 3. Dette var kjempefint ;) Du er veldig dyktig....elsker de fargene du har valgt. Jeg skrev en kommentar på den kommentaren på min blogg. Nei, jeg respekter alle som er tar en holdning for en sak...engasjere seg i den ...det er fabelaktig å ha den evnen til å ha empati for alle !!
  Folk i dag har for lite empati :) Takk for at du bryr deg :)
  Stor klem

  SvarSlett
 4. Åh, det blir sikkert et kjempe lekkert bad. Stilig at du blander ut fargen som du heldst vil ha, det liker jeg. Fint å se at inspirasjonen din er tilbake ;)

  Ha en super langhelg ;)

  SvarSlett