Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 29. mai 2011

Wallpaper in da house

Det er så deilig å endelig begynne å se slutten på oppussingen. I den anledning har vi så smått begynt å sette opp tapeter og den første er ferdig. Jeg elsker denne tapeten fra Omexco! Den er passe glamorøs, elegant og spesiell, så jeg brukte nøyaktig den samme som jeg hadde i min gamle leilighet (noe jeg sjelden gjør siden det er så mye fint å velge mellom). Synes resultatet ble strålende, den passer perfekt inn med de andre fargene i stuen vår. Nå er det kun 2 more to go;)

It feels good to see that we`re soon finished renovating the house. We`ve come so far that we just started to put the wallpaper. I love this one from Omexco! It`s so glamourous, elegant and chic that I actually used the exact same one as I had in my old apartment (normally I never use the same thing twice as there are so many nice things to choose from). I love the result and think it fits perfect with the other colors in our livingroom. Only 2 more to go;)

2 kommentarer: