Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 5. oktober 2011

Bo concept collection

Jeg var innom Bo Concept her forleden og det var en fryd for øyet. Utstillingen var veldig fin, urban og stram. Jeg forelsket meg i en lampe til å ha på kjøkkenet, en skjenk og den samme sofaen som jeg alltid sikler på når jeg er der, en brun/grå skinnsofa. Det blir bare med drømmene men det er lov å drømme!!

I visited the Bo Concept store the other day and the showroom was fantastic. As always, their furnitures are modern and urban wich I love. I fell in love with a lamp for the kitchen as well as a sideboard and a very nice brown/grey colored coach. Luckily, dreams are free!:)

Ohhhhhh, I want this coach!!Nice combination of colors1 kommentar:

  1. Vi har så lik smak!! Helt fasinerende. Vet ikke om så mange andre blogger som viser frem så mange fine bilder av interiør jeg elsker :-) Ikke at jeg har det sånn hjemme altså :-( Gleder meg til vi kommer såpass langt i oppussings prosjektet vårt at huset faktisk gjennspeiler hva jeg liker..

    SvarSlett