Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

fredag 14. oktober 2011

Moroccan delight

Høsten er definitivt her og jeg drømmer meg som vanlig til varmere strøk, nærmere bestemt Marokko;) Håper på en tur i november og at det fremdeles er sol og varme der da. Her er bilder fra en riad jeg lenge har hatt lyst til å besøke, Riad Dar one. Ha en super duper helg!

The winter is knocking on the door and I`m dreaming, as always, about warm and sunny Morocco;)
I`m planning a trip there in november, hoping that the sun will still be shining.. Here are a few pictures from a riad in Marrakech I wanted to visit for a long time, Riad Dar one. Have a "hot and sizzling" weekend;)

4 kommentarer:

 1. Fristende bilder!! Enig med deg at det friater mot varmere strøk nå det blir kaldere her hjemme!! ;) inspirerende bilder du har funnet!!! :)
  Så kos at du heier på meg i finalen på NIB!! Snilt av deg ;D

  SvarSlett
 2. Tror ikke du skal være redd for at det er kaldt i Marokko, skjønt kveldene kan være kjølige sent på året. Nesten irriterende når jeg ringer faren til tvillingene og han forteller at joda, han har vært en tur på stranden på formiddagen, og så badet i bassenget på ettermiddagen. :S

  Vurderer en liten tur selv, bare for å løsne opp min allerede høst- og vinterstive "sjel".

  Klem

  SvarSlett
 3. Åh, jeg vil også til dit. Så fine bilder av et vakkert sted. Elsker såklart stilen!

  SvarSlett
 4. Herlige bilder - som i 1000 og en natt ღ
  ... og Marokko er bare aldeles deilig ut!
  Liker ikke så veldig godt vinteren, så jeg
  kunne godt å ha tenkt meg og bodd et varmer
  sted på denne tiden ja :)
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og uke som
  kommer... Klem fra Mette

  SvarSlett