Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 26. oktober 2011

I`m going for the gold!!

Da er det på tide å hive seg rundt, skjerpe seg og komme skikkelig igang med treningen igjen. Jeg er ikke av de som tror på å slanke seg for å oppnå gode resultater, man må være "fit" og stram, det hjelper ikke å være tynn i min bok;) Jeg har blitt super inspirert av en amerikansk fitnessguru som tidligere var overvektig og sier som henne, "I believe I can do it!!". Jeg skal prøve første treningsprogram av "JNL fushion" idag og er superspent! Jeg vil ha den rompa!!:)

It`s about time to get a grip and seriously step up my workout. I don`t believe in just loosing weight and get thin, you have to be fit and tight to look good! I`m so inspired by an american fitness guru, she used to weight 94kg and is now the most sexy women on the earth. So I repeat her words "I believe I can do it" and head for the gym. Today I`m gonna try out one of her JNL fushion programs and I`m really excited. I want that booty!!:)


4 kommentarer:

 1. Hei Stine :)
  Ja enig med deg. Jeg kom over siden til
  Jennifer Nicole Lee (her på bildet) og ble
  veldig motovert! - for en kropp, wow sier
  jeg bare :) Jeg holder på å skal forandre
  livstilen min og utgangspunktet mitt er litt
  lik hennes. Jeg begynner litt i det små, for
  å ikke bli skuffet over meg selv, men jeg å
  vil ha den rumpa og ikke minst kroppen!!!
  Må få høre hvordan det går, hvis du vil :)
  Ønsker deg en kjmpefin dag videre, klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. Heier på deg! :)

  Jeg begynte på diett forrige uke, og i går gikk startskuddet for trening også. Har ikke trent på mange år, og det var såååå deilig å komme i gang. Og jeg tror nok at jeg vil følge opp denne gangen, for har allerede i lang tid forberedt meg mentalt på at nå er det JEG som skal prioriteres. Ikke hus, og ikke engang unger i den grad at jeg prioriteres helt bort. (De skal fremdeles få mat og trøst! ;))

  Tviler dog sterkt på at jeg får en kropp som denne "gudinnen", uansett innsats. Listen ligger nok litt lavere. :)

  Lykke til med å få drømmerumpa! :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Mette: Første økt var veldig gøy!!:) Har lagd ett program utifra hennes øvelser og det var SUPER bra! Morro med ikke bare statisk styrketrening, det synes jeg er så kjedelig. Men programmene er ganske tøffe så det hjelper å være to. Jeg skal definitivt fortsette, skal alternere mellom 3 programmer så får vi se;) Du burde prøve det!!

  Kaoskontroll: Det gjelder å komme igang, det er definitivt det vanskeligste! Men man får så mye energi og overskudd så er fantastisk når man endelig er i siget;) Det er også viktig å sette seg realistiske mål (ikke det at den rompa er det men treningsprogrammene hennes passer meg perfekt da jeg har trent endel opp gjennom årene;), slik at man får se resultater. Masse lykke til!!:)

  SvarSlett
 4. Takk for det! Akkurat nå er målet mitt bare å klare å følge dietten og trene minst tre ganger uken. Så håper jeg selvsagt at ved å holde det som fokus vil vekten gå gradvis nedover og jeg vil komme i bedre form. Jeg har faktisk ikke satt meg noe bestemt vektmål eller drømmekropp- mål, for jeg er redd det ville virke heller demotiverende, siden slike ting er et godt stykke unna. ;)

  Trente i dag også. :) Er så glad for å endelig ha kommet i gang at akkurat nå tenker jeg "hvordan skal jeg få lirket inn en trening i morgen også?", for jeg er så giret.
  Ikke gå for hardt ut, er det jo mange som sier, men jeg er nok en slik som gjør ting 200% når jeg først gjør det. Så jeg smir mens jernet er varmt jeg... så får jeg heller moderere meg når jeg er kommet godt inn i tanken på at trening SKAL prioriteres! :)

  Klem

  SvarSlett