Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 23. oktober 2011

Seriously in LOVE

Jeg har falt så hardt at det nesten gjør vondt, for Skogsberg&Smart. Deres produkter er såååååå fantastisk perfekte at jeg nesten begynner å gråte..;) Gråte fordi jeg ikke har råd til å kjøpe flere av deres produkter. De lager de VAKRESTE lyktene, vasene og lampene man kan tenke seg. Jeg kjøpte 1 stor og 1 liten lykt ifjor men nå ønsker jeg meg fler, MANGE fler!! Jeg skulle så gjerne hatt en samling i forskjellige farger til å pynte opp vinduskarmen i disse mørke tider. Enn så lenge får jeg drømme og håpe jeg vinner i lotto;)

I`ve fallen SO hard that it almost hurts, for "Skogsberg&Smart". Their products are SO amazingly beautiful that I almost feel like crying..;) Cry because I cant afford to buy more products from their fantastic collection... They make the most stunning vases, lamps and lanterns you can imagine. I bought 1 small and 1 big last year but I want MANY more!! I would love to have a collection of different lantern and vases in the window to light up the room. I guess I`ll keep dreaming and hopefully I`ll win the lottery;)


2 kommentarer:

  1. kule!Har blitt en lazy blogger og følger nesten bare med på de jeg har på rollen min!

    Håper du har det bra:)

    SvarSlett
  2. BEAUTIFUL, thanks for sharing :-)
    xx

    SvarSlett