Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 13. oktober 2010

ENDELIG!!!:)

Helt siden jeg så SIA sin nyeste kolleksjon for en uke siden har jeg lett DESPERAT etter de fantastiske, lilla paljett putene deres. Etter å ha "trålet" de fleste butikkene i Norge og Sverige pr tlf uten hell var det Frankrikes tur. (Jeg gir IKKE opp lett..;) Og der, på første forsøk, fant jeg dem!! Er SÅ happy, det kunne ikke passet bedre da jeg allikevel skal en tur til Paris til uken. Så da er de fantastiske putene i boks! Juhu, de vil passe perfekt inn i mitt nye hjem:)Ellers gleder jeg meg vilt til å hente mere inspirasjon i denne fantastiske byen! Jeg skal garantert innom Lafayette maison, Le monde sauvage (hvor de har de mest sinnsyke stoffer, puter, gardiner etc etc), Habitat, Ligne roset samt endel annet "smågodt". Nå er det også 1 år siden jeg var der sist og det er ALTFOR lenge siden, så de 2 dagene skal nytes til det fulle og hele! Må lete etter gardinstoff, sengetøy, puter etc, ting det faktisk går ann å få med hjem. (Selvom jeg alltid ender opp med lamper også,men det er så stress å få med seg). Ellers kom jeg over disse nydelige bildene som ga meg inspirasjon og nye ideer:)

Så da er det bare å begynne jakten, putene er hvertfall i boks:))

3 kommentarer:

 1. Nice!!! Du er iherdig når du finner noe du liker, ja! Var det ikke Amsterdam dere skulle da?? Hadde vært deilig å reise til Paris... ikke vært der siden 2004!! Altfor lenge siden!
  Skal til hytta i helga, så får komme innom en kveld dere er der istedet!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Bli med da!! Paris onsd-torsd feks!?? AMS blir en tur i november, ikke glemt det nei;) Når man først finner noe man liker må man jobbe for det vettu.. Det gjør det ENDA morsommere å få det:)

  SvarSlett
 3. I love the sequined cushions, I hope you are able to get them! {I'm reading through google translate so I hope I understand correctly}

  Good luck on your trip.

  :)

  SvarSlett