Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 11. oktober 2010

Sex and the city vibes

Jeg simpelthen ELSKET den siste filmen sex and the city filmen, og da selvfølgelig av ett par grunner:

1- Det var i Marrakech og bildene fra filmen er FANTASTISKE!!
2- Vi var i Marrakech, nærmere sagt PÅ settet, og det var sykt kult:)

Vi var i medinaen å shoppet da noen av jentene plutselig hadde gått på SJP (og jeg så faktisk "Samantha" på privat shopping dagen før men tenkte at det nok bare var noen som lignet). Så når vi plutselig, helt tilfeldig befant oss inne i en butikk dagen etter som de faktisk skulle filme fra, nektet vi å gå ut (mot å kjøpe "hele butikken" selvsagt;). Etter mye rabalder, banning fra produsenten etc fikk vi bli, mot at vi tok på oss "burkaer" for å skjule vårt lyse hår:) Så når SJP stopper opp å titter inn i en butikk rett før hun møter eksen i medinaen, sitter vi faktisk inne i butikken sammen med en haug med statister!! Ganske gøy og jeg skal love deg at vi levde lenge på det;)
Så her kommer litt "flash back" fra filmen samt litt eksotisk inspirert interiør:)Eksklusivt, varmt, innbydende, eksotisk, elegant.. Ahhhhhh, blir ikke vakrere...

4 kommentarer:

 1. For en artig opplevelse! Forstår dere levde lenge på den. :)

  Jeg visste faktisk ikke på forhånd at filmen var innspilt i Marokko (selv om jeg burde tenkt meg til det), og da jeg plutselig forsto det begynte jeg nærmest å hoppe opp og ned i kinosetet, fordi jeg måtte få formidlet til hele jentegjengen bortover at dette var jo mitt kjære MAROKKO. :)

  Vi teller dager til vi skal reise nå, og ekstra spennende er det fordi jeg skal se min eksmanns feriehus for første gang... og jeg skal få innrede det. :)) Får nok ikke gjort så mye i denne omgang. Blir mest å se, så jeg kan planlegge frem til sommeren. Men det er jo litt vittig, for han er marokkaner og jeg norsk, og jeg elsker gammel marokkansk stil (gjerne iblandet litt fransk også), mens han foretrekker vestlig og moderne. Jeg får stort sett viljen min, men LITT kompromisser må det nok bli, siden det egentlig er hans mener jeg. ;) Gu som eg gler meg! :)

  Lykke til med kombinasjonen av alt du liker! Tror dette kommer til å bli et veldig spennende hjem. :)

  Klem

  SvarSlett
 2. ojsann...her sitter jeg nesten og måper og føler jeg er på besøk i et magisk eventyrlnd.SÅ mye spennende og vakkert du viser!Tror forsyne meg jeg må legge meg til som følger...dette var spennende krydder i hverdagen :)
  tove:)

  SvarSlett
 3. Næmmen, det har du aldri fortalt!!!! Herlighet så kult da... wow!
  Titta inn vinduene hos dere på søndag og hilste på en arbeidskar som sikkert lurte på hva jeg drev med... hi hi...
  Gleder meg til å få se hvordan det blir altså!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer, veldig koselig:)
  Jeg vurderer en rask tur til Marokko selv så misunner deg veldig turen, hvor i Marokko er huset? Det er jo selve drømmen, innrede ett hus der og ha tilgang på alt det FANTASTISKE interiøret!! Gleder meg til bilder:)

  SvarSlett