Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 6. oktober 2010

Nytt familiemedlem på tur over Atlanteren:)

I sommer var jeg og min kjære på en fantastisk reise rundt omkring på øyene i Karibien. Vi besøkte bla Grenadinene, St Vincent, St Lucia, Trinidad og Grenada. Som sagt, en uforglemmelig tur på alle måter! Noe som ikke var like hyggelig var all dyremishandlingen, spesielt på St Lucia. For å gjøre en lang historie kort, jeg som ELSKER dyr hadde veldig vondt for å se på dette. Det medførte bla at vi tok med 2 hunder til dyrlegen for behandling, en med brukket ribbein (Lucky som vi døpte han),


den andre med brukket hofte (Max).


Videre tok vi med en veterinær og politi til en stall hvor hestene var EKSTREMT underernært og mishandlet, fikk 3 andre hunder som "fadderbarn", og ble meget engasjert i en dyrevernsorganisasjon på St Lucia. I det heletatt ble ferien litt annerledes enn vi egentlig så for oss..
Men det resulterte i en god ting, en av hundene, Lucky, kommer snart til Norge!:) Det er litt av en prosess å ta inn ett dyr til dette landet, så håper ting går etter planen.
Lucky var sannsynligvis blitt forlatt som valp og var i SVÆRT dårlig form når vi fant han. De innfødte slo han og jaget han og ville ikke gi han rester engang, da de trodde han var alvorlig syk og ville bli kvitt han. Jeg klarte aldri å glemme de ufattelig triste øynene hans der han stod i skumringen bak noen trær i håp om å få litt rester fra grillingen borti gata. Etter å ha seilet Grenadinene i 10 dager fløy vi tilbake til St Lucia å startet vår leting etter han. Etter halvannet døgn dukket han endelig opp!:) Dyrlegen overrasket oss stort da han sa han var en ung hund og ikke hadde noen alvorlige sykdommer. Men det ble plutselig ett dilemma: Da kunne vi jo ikke slippe han tilbake på gata!? Så, etter litt om og men lot vi han stå til behandling hos vetrinæren hvor han ble i 2 mnd. Så, ENDELIG 23.september, var han klar for avreise:) Første stopp var Miami, hvor han blir hos venner av meg til han er klar for innreise til Norge i november. Det er FANTASTISK å se hvor fin pelsen hans har blitt, at han er frisk og rask, og begynner å stole på mennesker. Han var livredd og utsultet når vi fant han, nå ser han ut til å være glad og fornøyd med livet. Det er utrolig koselig å se, så tenkte dele noen bilder med dere.
Ha en fin regnværsdag!
Lucky hos veterinæren for første gang. Han var underernært, hadde flått feber, knekte tenner, knekt ribbein og store hudproblemer. Itillegg har noen klipt av halen på stakkaren.
Også virket det som han hadde gitt opp livet...

Når vi dro fra han på St Lucia.. Ikke akkurat morro:(


Lucky nå, i Florida:) Frisk, rask og lykkelig:)) Fantastisk med snille mennesker som bryr seg!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar