Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 6. oktober 2010

Oppussing, oppussing, oppussing..

Siden vi akkurat har tatt over ett gammelt hus fra 1965 foregår oppussingen døgnet rundt (sånn føles det hvertfall), og jeg trenger litt inspirasjon. Vi bygger hybel nede, og der er kjøkken og bad allerede valgt ut. Vi prøver å gjøre det så billig som mulig uten å få det kjedelig. Så blir veldig spennede å se det endelige resultatet. Imellomtiden kikker jeg på kjøkken til 2.etg hvor vi skal bo. Og det er veldig gøy men også frustrerende. Er jo så mye fint!!! Det blir nok tilslutt lommeboka som bestemmer, men har hvertfall forelsket meg helt i flere kjøkkener. Så her trenger jeg hjelp, hvilket liker dere best??

Jeg er veldig glad i jord farger, synes det gir varme og sjel til rommet. Blir nok ingen av disse fantastiske kjøkkenene uansett, men de gir fin inspirasjon!! Planløsningen på kjøkkenet blir den samme uansett, det skal være en hel vegg med skap, en øy, og en vegg med under/overskap. Spørsmålet er materiale, farge, matt/høyglans etc.. Så, hva mener dere??

2 kommentarer:

  1. Hehe... takk for det, men det er faktisk to marokkanske lykter i gangen. De befinner seg imidlertid i kroken ved døren som ikke kom med på bildene (Muligens fordi også det mindre lekre sikringsskapet henger der. ;)).

    Jeg likte best kjøkken nr. 2, men så er jeg svak for hvitt. Synes det er så greit utgangspunkt for å velge all verdens tilbehør, og endre stil når man ønsker. Men alle var veldig flotte! Lykke til med valget! :)

    Klem

    SvarSlett
  2. Velkommen til bloggverden!Liker best innleggene dine med eksotisk tvist, sjeldent blant de norske interiørbloggene!

    SvarSlett