Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 13. januar 2011

Blog Award:)

Da har jeg jaggu fått min første award, det var veldig overraskende og UTROLIG koselig!!:)
Jeg fikk:

 THE STYLISH BLOGAWARD

og den snille "piken" som ga meg den, driver denne fantastiske bloggen:

http://hellohellobaby1.blogspot.com/

Jeg må begynne med å si tusen, tusen takk, det var veldig koselig, spesielt i en tid hvor jeg sliter litt med motivasjonen!

The Stylish Blogger Award er en stafettpinne-utnevnelse.
Jeg må nå:
* fortelle 7 ting om meg selv
* velge ut 5 fra min egen bloggroll og gi "The Stylish Blog Award" videre til dem (det er egentlig 15 men så mange har jeg ikke..)
* linke en takk tilbake til henne jeg fikk "The Stylish Blog Award" av og gi beskjed til de 5 jeg velger om at de har fått en award.
Så da starter jeg med 7 ting om megselv:

1- Jeg har ett temperament som en tyrker (som går veldig fort over), men er egentlig veldig snill. Jeg er av den oppfatning at det (stort sett) gjør livet litt mer spennende å vise følelser enn å summe rundt i den samme duren heletiden:)

2- Jeg har (ifølge min samboer) mer empati for dyr enn mennesker. Jeg elsker alle slags dyr, spesielt hunder og hester, og føler at de "trenger" meg mer enn mennesker. De kan jo ikke snakke eller forsvare seg selv så i mine øyne er dette helt logisk...

3- Jeg har bodd 3 år i Frankrike, i en heavy forstad til Paris, og snakker flytende "gangster" fransk;) (Det var dog IKKE meg som satte fyr på alle de bilene selvom de stod rett nedi gata for der jeg bodde)

4- Jeg er så glad i sjokoladeboller at jeg vurderte en dagstur til Espa her forleden for å gå amok i verdens beste boller!

5- Jeg er ett "up tempo" menneske (en venninne av meg sa dette engang, og jeg synes det er en bra beskrivelse), jeg liker fart og spenning, ting skal skje raskt (helst igår), og jeg har dermed liten tålmodighet

6- Jeg har sterk rettferdighetssans og vil alltid stå opp og forsvare de svake. Jeg er ikke redd for konflikter og foretrekker å gjøre noe godt for noen istedenfor å være likegyldig, passiv tilskuer!

7- Til syvende og sist ELSKER jeg den nydelige kjæresten min (som er så tålmodig, god og snill), besteforeldrene mine (som kanskje står mitt hjerte nærmest av alle i hele verden),  den fantastiske mammen min (som alltid står på og er der for alle når man trenger det som mest), og Alex hunden min (som er min bestevenn og det mest fantastiske, sprudlende vesenet på jord) mer enn noe annet på denne jord!

Da er det påtide å sende stafettpinnen videre, og her er de 5 nominerte som får "The stylish blog award" fra La main de Fatima i 2011:

Crj design
Hasigamas Univers
Concept interior
Rikkes stil
All of Irina

Gratulerer så mye til dere og håper dere vil ta imot prisen!

Klem fra meg;)

3 kommentarer:

 1. Så hyggelig og også litt rørende å bli bedre kjent med deg!! Det ble et kjempefint innlegg Stine :)

  Takk for at du tok awarden og utfordringen :)

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 2. Takker og bukker, Stinemor!
  Jeg tar utfordringen :)
  Vi ses på lørdag!
  klem
  Lise
  PS! Visste ikke at du var så glad i BOLLER!!! He he... men espa-bollene er gode de...

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med awarden, den fortjente du.
  Titter bare innom for å ønske deg en flott helg ;)

  SvarSlett