Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 12. januar 2011

Vakre farger

Det begynner snart å bli påtide å se etter farger til veggene i huset. Jeg merker at jeg blir mer og mer allergisk for hvitt, så skal prøve å styre unna det. Utfordringen da blir jo at det fort blir veldig mørkt og dystert. Jeg elsker mørke, glamorøse rom samtidig som vi jo er to som bor der.. Samboeren stoler heldigvis såpass på meg at jeg har nokså frie tøyler, men lett blir det uansett ikke. Kjøkkenet blir en blanding av metalliske farger som går i gull og kobber, og brunt. Gulvet i stuen blir også mørk brunt. Så ja, jeg vet dere tenker at da må vi ha lyse vegger.. MEN, det må jo være en måte å gjøre det litt mer spennende på enn hvitt.. Jeg synes også bilder etc kommer MYE bedre til sin rett på en farget vegg enn hvitt.. Tenker at jeg skal prøve å finne en dus, vakker beige/brun farge men det er jaggu ikke lett! Har noen av dere kreative sjeler noen gode forslag?? Hadde blitt veldig glad for det merker jeg.. Imellomtiden får jeg prøve å finne litt inspirasjon i bildene under..


Nydelig, dyster brunfarge og fantastisk sofa!! Den kunne jeg DØDD for, dessverre aner jeg ikke hvor den er fra..:(

Vakkert også med grått men føler det ofte blir en kald farge og passer ikke så godt til mørk brunt gulv

Syrin.. Vakkert men kanskje litt for feminint for en forsvarsmann;)


Elsker stemningen, fargene og interiøret på dette bildet


Denne brun/grå fargen fra Norsjø simpelthen ELSKER jeg!

Dystert men lekkert

4 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder, jeg synes ikke de er dystre, men lune ;) Har desverre ikke gode fargetips å komme med, men du finner nok ut av det! Du har et fantastisk øye! :)

  SvarSlett
 2. å! Hehe! Velg ut 3 eller 5 du, eller det du føler for, det går fint! :)

  Jeg synes også det var utrolig hyggelig å få Award, og det er og veldig hyggelig å dele den ut videre! Lykke til, gleder meg til å lese innlegget ditt!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder med fantastiske farger. Jeg har desverre ingen gode fargetips på lager. Jakter selv på en litt dyp brun/lilla farge eller noe i den duren. Til stuen altså.
  Lykke til på fargeletingen ;)
  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett
 4. Mange gode forslag over her, ja! Du gir deg ikke før du finner den HELT riktige fargen, kjenner jeg deg rett ;)
  Jentetur er nok ikke aktuelt nå, jeg skal på jentetur første helga i april, så kan nesten ikke reise videre ALENE rett etterpå... ser pika meg ut som om jeg aldri skal få kommet meg til marokko..... buhuuuu!
  Noen planer på lørdag?

  SvarSlett