Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

fredag 21. januar 2011

I love Olivia Harris!

Okey, dette har kanskje ikke så mye med interiør å gjøre, men jeg må allikevel "presentere" dere for disse fantastiske veskene. Jeg har lett lenge etter den perfekte vesken og synes Marc Jacobs har vært veldig nær. Men, det er allikevel noe som hindrer meg fra å gå steget å kjøpe en slik veske, prisen! Jeg har rett og slett ikke samvittighet til å bruke så mye penger på det nå (og hadde sannsynligvis ikke gjort det senere heller).
Men så kom jeg over Olivia Harris... Hun lager FANTASTISKE vesker, akkurat passe tøffe og elegante, og jeg er nå helt solgt. Har bestemt meg, det blir en veske fra denne damen, problemet er bare å velge en når det er så mange fine..

Også en liten Marc Jacobs til slutt;)

6 kommentarer:

 1. Herlige vesker, så myke nok ut til å ta med i senga! =D
  Du spurte meg om det store bildet av Eiffeltårnet, det er fra IKEA! Det ble kjøpt for 3 år siden, men jeg tror kanskje de har det i handel enda?

  HA ei strålende helg!

  Klem Mona

  SvarSlett
 2. så tøffe, jeg får aldri nok vesker!Ønsker meg en carla og jade veske fra de norske designerene, men de er ganske kostbare..De er laget i kelim teppe fra Celine Maktabi, utrolig kreativt:)
  Hvor får man kjøpt disse?

  SvarSlett
 3. å, må foresten takke for den hyggelige "awarden"!
  Jeg legger deg inn på blogglisten min jeg:)

  SvarSlett
 4. Enig, vesker og sko er noe jeg aldri får nok av selvom det er sjelden jeg investerer store summer i det. Skal sjekke ut de norske, hørtes spennende ut! Man får kjøpt disse på shopstyle.som eller stefanibags.com
  Skal forøvrig gjøre ett innlegg om noen lamper jeg tenkte spørre deg om.. Kan sende deg noen ord når det kommer

  SvarSlett
 5. Nummer 1 og nummer 3 er jeg FORELSKET I!!!! La la la, så sinnsykt kule! Og så helt utrolig myke ut.... mmmmmm!
  Fortsatt god helg, stinemor!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 6. 1,9,10,11 og 12 vil jeg ha..:( Forresten så er nr 3 på salg;) God helg til deg også snuppers!

  SvarSlett