Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 24. april 2011

Eijffinger

Jeg var så heldig å få adgang til "det aller helligste" her forleden, nemlig MAL. Akkurat hva det står for aner jeg ikke, men det er kun for håndtverkere og man får kjøpt ALT av maling, tapeter, gulv, tepper etc. Jeg har jo allerede bestilt tapet og skulle titte på tepper helt til jeg kom over Ejiffinger sin tapet bok.. Herrefred, den er til å dø for!! Kolleksjonen heter Club, og den er super glamorøs, sexy og unik. Bildene er dessverre tatt fra boken så det er dårlig kvalitet, men jeg kunne ikke la være å vise dere dette!

I was visiting "MAL" the other day. It`s normally restricted for carpenters etc, and it`s a true heaven! If you cant find what you`re looking for there, you cant find it anywhere (in Norway..). I was supposed to look for a carpet but fell completely in love with the "Club" wallpaper collection from Eijffinger. It`s so hot, unike and glamorous and I`m really sad I already ordered wallpaper for the house. The pictures are really bad but I just had to show it to you anyway..

These lamps are SO amazing!! Anyone who knows where I can buy them??
The colors, materials, I just love EVERYTHING in this photo!!
3 kommentarer:

 1. Wow, for en fantastisk tapet ! Me love. Har lilla tapet (ikke så ulik denne) i loftstuen min. Synes den er så flott. Nydelig farge. Kan anbefales :) Klem Merete

  SvarSlett
 2. Det hørtes veldig fint ut! Jeg digger jo nesten alt som er lilla men må dessverre prøve å begrense meg litt siden samboeren min ikke er like enig..;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Disse får du hos oss ;) Den lilla "3D" tapeten viser vi frem på en vegg -blir sinnsykt kvalm av å se på den, men er kul da!
  Håper det går bra og at vovsen får være med hjem nå!
  Klem
  Lise

  SvarSlett