Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

tirsdag 19. april 2011

WOW!!

Jeg har virkelig fått øynene opp for den amerikanske interiør designeren Jeff Adams! Han er super sofistikert og oser glamor og jeg digger det! Det første bildet her av "gulltrappen" er bare sykt kult og det må garantert være den råeste trappen ever!!  Jeg vil ha, NÅÅÅÅÅ!! Ellers er det en perfekt blanding av materialer og farger i alt han gjør.

I`ve fallen in love with Jeff Adams design. It`s just so sophisticated with lots of glamour and so my style! The first picture of the golden stairway is out of this world and it`s the coolest thing I`ve ever seen!! I want it, NOW!!! He`s really an expert in mixing colors and materials.


1 kommentar: