Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

fredag 15. april 2011

Room dividers

Jeg synes romdelere er utrolig vakre. De er både dekorative og har ett formål, å dele ett stort rom i to eller dele forskjellige "avdelinger" fra hverandre. Vi får en stor stue med åpen kjøkkenløsning og da er jeg inne på tanken å kanskje bruke en romdeler selvom jeg også liker at rommet er såpass åpent som det er. Om jeg kommer over en vakker, mørk brun i utskjært tre blir jeg garantert "solgt":)

I really love room dividers. They are both beautiful and have a purpuse, to separate different areas of the house or just make a big room look more intimate. We`ll have a big living room with open kitchen so I`m considering to use a room divider between the kitchen and sofa area. I have my doubts as I also like big, open rooms. But if I find one in dark brown, like the one under, I will definately go for it:)Have a nice weekend and happy easter everyone!

3 kommentarer:

 1. Forstår jeg godt at du blir.

  En flott og gjennomtenkt romdeler kan så absolutt gjøre et rom mer spennende.

  Ønsker deg en flott helg! Klem

  SvarSlett
 2. Lekkert,lekkert!Her likte jeg meg!Kommer innom igjen her! :) God påske til deg!

  SvarSlett
 3. Så koselig Nin, du er SÅ velkommen:) Ellers må dere ha en strålende påske begge to!

  SvarSlett