Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 20. april 2011

Sneak peak house:)

Vi bestemte oss for å la alpene være alpene å heller være hjemme å jobbe på huset i påsken. Med det nydelige været går det helt greit og jeg skal vise dere en kjapp titt av hvordan ting blir. Her får dere en titt i den nye stuen, som før bestod av 3 rom, stue, kjøkken og ett soverom.

We decided to stay home instead of going to the alps as planned, as we still have lots of work in the house. We have beautiful weather and it feels good working on the house together again. I will show you a sneak peak of our new livingroom, wich consisted of 3 rooms before we renovated it.More and new windows (we originally only had 1 big window here)


New kitchen from Schuller and Crown


New industrial parquet in smoaked oak. The plan was to oil it dark brown but now we don`t know anymore, kind of like the color as it is..


More livingroom (tv area). All walls are painted in the color "Marrakech" from Jotun and we really LOVE it!

3 kommentarer:

 1. Dette kommer til å bli helt fantastisk! Så gøy å se.....bare fortsett å vis oss bilder fremover! God påske og lykke til videre med renovering!

  SvarSlett
 2. kult, dere har jo kommet langt!
  Vi har også kjøpt hus og jeg ser for meg en lang oppussing!
  Jeg har brukt slike gulv før, og de er lekre som mørkoljet, men blir litt grå, slitt i overflaten etterhvert. Så, kanskje det er lurt å la det være slik det er.
  Men, jeg har bare brukt det i offentlig miljø, og da blir jo selvsagt skadene større. det gir mye varme i rommet:)
  Har du noen tips, for smooth prosess i oppussingen?Noen fallgruver?

  SvarSlett
 3. Hei igjen.
  Vi har kjøpt hus på jar, som er fra 1922. Et vakkert, klassisk hus, som er veldig sjarmerende. Vi skal bytte parkett, male all panel på vegger og tak, og få nytt kjøkken og et stort bad.
  Ingen massiv oppussing, men det må planlegges nøye uansett.
  Skal sjekke alle referanser og få et par anbud, med kontrakt, så jeg ikke får noen overraskende fakturaer...Spesielt vvs og elektro har en tendens til å bli veldig dyrt, om man ikke passer på!Så mange bloggere som pusser opp, man burde nesten hatt en klubb/husmøte for bloggere:)
  God påske!

  SvarSlett