Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

lørdag 16. april 2011

In need of help!!

Vi har ett gammelt og mindre lekkert baderom vi skal beholde enn så lenge. Jeg ønsker da å freshe det opp litt uten at det koster flesk. Jeg vurderer enten å male flisene eller å sparkle veggene først for så å legge tadelakt utenpå. Noen som har erfaring med maling av fliser eller andre tips på hva som kan gjøres? Jeg digger gullveggen på bildet under, men aner ikke hvordan man får effekten..

Our third bathroom is old and ugly but unfortunately we dont have the money to renovate it at the time being. I still want to improve it so I was thinking about painting the tiles, or putting tadelakt on them. Does anybody have experience with this so you can give me some advice? I love the gold wall on the picture and would like to know how to obtain that effect..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar