Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

tirsdag 14. juni 2011

How to apply Marrakech paint

Da er det endelige resultatet ferdig og det ble som på bildet nedenfor. Jeg lovte å komme med en forklaring på hvordan man gjør det på norsk så her er den:

1- Dra til hjem.24
2- Velg farge og kjøp maling
3- Dra hjem å mal

Sånn, det er jo egentlig ganske enkelt... Hehe, det var kanskje ikke så morro, ikke alle som har så dårlig humor som meg;) Jeg synes jo det er litt dårlig gjort at dere skal slippe den "nederlandske " versjonen men okej da:

1. Legg på ett ganske tykt lag med maling
2. Dra ut/ touch malingen med en stor metall sparke mens den fortsatt er våt. Det er strukturen du skaper her du skal jobbe vidre med i de neste stegene
3. La det første laget tørke helt før du deretter skraper med en mettalsparkel eller pusser med et veldig fint sandpapir. Metallsparkel gir et mørkere metallisk resultat, mens sandpapir vil gi et lysere resultat. 
4. Hvis du vil ha en mer dramatisk effekt, og et glattere resultat kan du påføre flere lag maling, men disse skal ikke males på med pensel eller rulle, men et tynt lag skal dras på med en sparkel. Målet er ikke å dekke hele flaten, men å fylle ut ujevnhetene fra det første laget. 
5. Når det nye laget har tørket kan man fortsette å skrape eller pusse slik som i steg 3. 
 Steg 4 og 5 kan gjentas så mange ganger man ønsker. For hvert lag vil resultate bli glattere. 
 Jeg flekk sparklet 2 ganger i etterkant på min vegg for å få det jevnere. Lykke til:)

This is just a short explanation on how to apply the Marrakech paint in norwegian, you may find all details at www.pure&original.nl


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar