Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 16. juni 2011

Jenny Packham

Jeg har aldri vært en jente som drømmer om å gifte meg, ikke engang vurdert det.. Så skulle en venninne gifte seg og hun viste meg forskjellige kjoler på nett.. Neida så.. Plutselig satt jeg som besatt foran skjermen å så på Jenny Packham sitt runway show i flere timer.. Jeg var SOLGT!! Så i korte trekk er det vel EGENTLIG kjolene hennes jeg drømmer om, ikke vet jeg lenger... FANTASTISKE er de hvertfall!!

I have never been the type of girl who dreamt about getting married, not even close! Then a friend of mine was gonna get married and she showed me alot of dresses on the internet... I dont know what happend but I spent the rest of the night watching Jenny Packhams runway show.. I was like obsessed with them.. So I guess I`m actually dreaming of her dresses, but I dont know anymore.. Anyway they are AMAZING and I would LOVE to have one!


WHO says a weddingdress must be white??

7 kommentarer:

 1. ahhh!siklet på en av hennes kjoler når jeg skulle gifte meg i 2008.
  fryktlig dyr og jeg måtte i såfall til london, som ble litt ekstremt.

  Gikk for en vakker pronovias kjole, som også var helt fantastisk!

  SvarSlett
 2. hi,

  they all look great indeed...would love to have one too ;O)

  anja

  SvarSlett
 3. Oi-oi-oi, her var det mye lekkert! Hadde man bare hatt en anledning ;-)

  Selv har jeg heller ikke drømt om å gifte meg, men budskapet (at man ønsker å dele resten av livet sammen) er så stort at jeg tror jeg hadde blitt smigret om noen hadde følt det så sterkt og turt å velge meg ;-)) Ellers er selve styret rundt bryllupskjole, 100 gjester... ikke meg. Men, har en hemmelig plan om et "karribisk" bryllup. Har vært med på noen, og den uformelle stilen passer meg perfekt ;-)))

  SvarSlett
 4. "To be" hagefrelst? Her var det mange entusiaster: http://hageblogger.blogspot.com/

  SvarSlett
 5. Jeg DÅNER, Stine, av kjolene og bassengene... og ikke minst hvor FANTASTISK det blir hjemme hos deg!
  GLEDER meg til søndag og jeg får ta dette i nærmere øyesyn! Du er RÅÅÅÅ, frøken!
  Klem
  Lise
  PS! Og OM du skulle gifte deg, så vil jeg komme altså ;)

  SvarSlett
 6. Lisemor du burde vite at OM det noengang skulle skje står du MEGET høyt på listen (faktisk nesten på toppen..:) Gleder meg til søndag, blir kos, og igjen, DU burde virkelig vunnet hage utfordringen!!!!

  SvarSlett
 7. Dette var intet mindre enn; nydelig! Det var de fineste brudekjoler jeg noensinne har sett! Helt fantastisk! Det er så mange kjedelige brudekjoler der ute...og mange velger disse stroppeløse, enkle....og akk, så kjedelige...sukk! Men her var det jammen himmelske kjoler som tok pusten fra meg! Vakkert!

  SvarSlett