Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 15. juni 2011

Poolside

Det er sommer og (snart) sol, og jeg skulle ønske jeg hadde basseng! En venninne skal lage basseng i hagen (den heldiggrisen!) og trengte litt inspirasjon. Da kom jeg over disse bildene, skulle gjerne hatt ett av disse!

It`s summer and (soon) sun, and I wish I had a pool! A friend is gonna make one in her garden (lucky b...;) and needed some inspiration so I found these pictures. I would love to have one of these in my backyard!
5 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg også lyst på badebasseng eller rett og slett en ferie, hvor det ser sånn ut ;-)))

  SvarSlett
 2. Hi, wow nice pools! It's my dream too, or to move and live in a tropical country :-)

  SvarSlett
 3. Jeg vet, disse bildene skaper lengsel etter en deilig ferie! Er så spent på hvordan det går med planene dine, Polen, Marokko?? Hotelsdesignmonde; That`s my dream to, especially Morocco;)

  SvarSlett
 4. Jeg reiser til Polen om kort tid. Har vært innom det som er av flisebutikker i dag og konklusjonen er den samme. De har ikke det jeg leter etter og jeg håper på lykken i polen.

  Kommer ikke til å reise til Marokko for å kjøpe fliser, men håper på en tur for å kjøpe inn lamper o.s.v.

  Flisene på kjøkkenet vil bli produsert i Spania. Ellers har jeg mer eller mindre slått det fra meg å gå for mønstrete fliser i gangen. Jeg skal få noen prøver, så det er fortsatt mulig, men akkurat nå heller jeg for marmor.

  Det blir mye frem og tilbake, men men. Sånn blir det når det er så vanskelig å få tilgang til ting til en fornuftig pris.

  Hvordan går det hos dere?

  SvarSlett
 5. Heisann :) leste det du skrev på Nib sine sider...og er så enig !! det er flere som har merket seg det...veldig mange. Jeg blir oppringt av bloggvenner over hele landet om det. Og det gjør meg frustrert , skuffet og sint. jeg hørte aldri om at vi kunne velge hvilken bloggere vi kunne stemme. jeg har meldt meg på på nib konkuranser to ganger...hmmm jeg tror ærlig talt ikke de liker min blogg eller bloggvariasjon. Uansett skal jeg melde meg ut for interiørblogg miljøet i Nib er så homogent ..det er totalitærstat over det...nope...vil ha alle mange forskjellige blogger...shabby, landlige, marikanske design, eklektiske...you name it,,ikke bare shabby og retro :) ja ja..litt frustrasjon på natten...jeg vet vi er mange...klem klemJeg var i Polen og handlet masse fin interiør for 6 år siden :)

  SvarSlett