Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 9. juni 2011

Tres chic!

Noen får det bare til, og det har absolutt de som eier denne leiligheten gjort. Denne stuen er bare nydelig, jeg digger sofaene som er FANTASTISKE, men også hele stemningen i rommet. Gulvet i seg selv er kjempe kult og det den mørke fargen gir en varm og god stemning. En perfekt blanding av farger i dette rommet.
Ellers har jeg spennende saker pågang hjemme, noe helt nytt i Norge som jeg håper jeg får presentert det for dere imorgen:)

Some people just know how to do it and the owners of this flat surely do! This livingroom is beautiful, the sofas are AMAZING and the room has a perfect ambiance. The floor is very cool and the dark color gives warmt to the room. A perfect mix og colors and materials!
I`m also working on some pretty exciting things at home, something that is brand new in Norway. Hopefully I can show it to you tomorrow:)

5 kommentarer:

 1. Så spennende!! Gleder meg!

  Jeg har samlet en del navn på blomster, som jeg tror kan passe hos deg. Listen jeg publiserte nå består av masse lekre lilla blomster (+ noe annet).

  Uansett, jeg har klippet ut en hel del inspirasjon på hage og blomster, som kanskje du også vil like ;-)

  Ha en super dag du også!!

  Carina

  SvarSlett
 2. Å så gøy!! Gleder meg til å se:) Jeg sender deg en mail jeg så kan vi avtale en dag!

  Stine

  SvarSlett
 3. Supert! Jeg trenger virkelig hjelp av deg til å ta noen beslutninger på fliser også ;-) Har fått det helt opp i halsen og trenger en second opinion.

  SvarSlett
 4. Hva er det for spennende du har funnet på nå da, Stinemor!??
  Gleder meg til å se! Det er forresten frøken Lilla konkurranse på Moseplassen (hageblogg), kanskje du finner tips til lilla blomster der?
  Ha ei fin helg! Blir det noe til uka forresten?
  klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Ja, det er sjelden noen overraskelser! :)
  Jeg ser an hvor lenge vi har besøk på tirsdag, blir det sent,s å kommer jeg en tur på torsdag!
  Ha ei fin helg! Gleder meg til å få se hvordan det har blitt! Du er og blir helt RÅ! :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett