Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

lørdag 4. juni 2011

In love with this song!

http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0

På denne vakre sommerdagen gjør denne sangen dagen komplett for meg til og med når jeg er på jobb:( Den er fantastisk, ikke typisk Rihanna sang (heldigvis), men veldig typisk Jamaica sang, som jeg EEEEELSKER! Det er ett fantastisk land med en fantastisk kultur og mennesker! Lengter dit når jeg hører denne sangen men det bringer også tilbake mange gode sommer minner. Jamaica, one love, good vibes!:)

We have a beautiful summer day here in Oslo and this song makes everything perfect even if I`m at work:( It`s a fantastic song, not a typical Rihanna song (thank God..), but very typic Jamaica, wich I LOVE!! It`s such a beautiful country with a beautiful culture and people. This song brings back so many good memories from Jamaica.... One love, good vibes!:)

1 kommentar:

 1. Veldig fin sang, ja! Skulle gjerne vært en tur på jamaica, jeg også!
  Kjedelig å jobbe i fineværet...
  Uteplassen er på baksiden, riktignok stylet for anledningen :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett