Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

lørdag 11. juni 2011

Just a little inspiration

Jeg må bare dele disse fantastiske bildene med dere. Synes de er fantastisk flotte, passe luksuriøse, sofistikerte og elegante, me LOVE!!

I just have to share these pictures with you. I think they are really amazing, sophisticated and luxurious and I simply LOVE them!!


3 kommentarer:

 1. Elegant og sofistikert for sure! Gleder meg til alt er ferdig hos deg og jeg får se leiligheten din spredd over flere sider i ett av landets store interiørmagasiner. Det kommer til å skje. Tro du meg :-) Jeg falt helt for trappen i det siste bildet!

  SvarSlett
 2. Ja takk for det da, tviler vel på det men "qui vivra verra";) Trappen på det bildet er utrolig fin og original ja!!! Håper du har en fin langhelg!!

  SvarSlett
 3. Så herlig og inspirerende blogg du har :)
  og så herlig navn - passet perfekt ღ
  La meg til som følger og la deg til på min
  bloggliste, masse herlig... Elsker lilla,
  og så bare så mye fint her - skal ta meg
  en lengre titt neste gang jeg er innom.
  Ønsker deg en flott mandag, og pinse...
  Klem fra Mette

  SvarSlett