Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

lørdag 26. februar 2011

Love at first sight

Jeg begynner nesten å bli litt lei interiør (vel, ikke egentlig da..), og det er sjelden jeg ser noe som bare kommer mot meg som "WOW". Så det var nesten en befrielse å "bli kjent" med min nye favoritt designer, nederlandske Erik Kuster. Interiøret han skaper er bare PERFEKT, og det er akkurat slik jeg drømmer om å ha det (pluss noen marokkanske lamper da..:). Så om jeg hadde vært en rich bitch hadde jeg lett bedt han innrede huset vårt (selvom jeg elsker å gjøre det selv)!

I`m almost getting a bit tired of looking for new interior design, and I rarely see anything that just strikes me as "WOW". So I was so happy to "get to know" my new favorite designer, Erik Kuster. His design is just perfection, it`s exactly how I want my house to look like (off course, with some moroccan lamps as well..)
So, if I was a rich bitch, I would definetly give him a call (even though I love to decorate myself).

Perfect combination of colors and glamorous details. A very warm and personal style, still very chic

3 kommentarer:

 1. Forstår at du blir lei til tider, spesielt om du ikke får plassere på plass skattene du kjøper inn etterhvert. Å vente kan gjøre de fleste temmelig lei! ;)

  Disse bildene var wow ja! Og for noen nydelige tepper da! *drømme*

  Klem

  SvarSlett
 2. Veldig lekkert. liker både fargene og stoffene. Fløyel er egnetlig ganske kult!

  SvarSlett
 3. Enig, jeg digger fløyel, spesielt på sofaer og gardiner:)

  SvarSlett