Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 21. februar 2011

Off to Amsterdam:)

Da har dagen kommet og jeg skal en tur til Amsterdam å besøke den fantastiske butikken zenza.nl.
Planen er å kjøpe lamper til bad og stue, så gleder meg som en unge:) Dere tror vel jeg er gal som reiser helt dit for noen lamper, og det er jeg nok, men når hele turen kommer på det 3 lamper koster her hjemme (og jeg skal ha 6), da skjønner dere kanskje at jeg gidder;) Og ja, jeg flyr billig, ellers hadde jo dette vært galskap..

I`m finally leaving for Amsterdam where I`ll be visiting the gorgeous shop zenza.nl.
My plan is to buy lamps for my maroccan inspired bathroom as well as the livingroom, and I`m quite excited:)
You must think that I`m crazy going all the way to Amsterdam for some lamps, and I might be, but when the whole trip cost me the same as buying 3 lamps in Norway (and I need 6), it`s worth the trip!
And by the way, I work for an airline, otherwise, this would be madness;)

2 kommentarer:

  1. Knall tøffe lamper på bildene. Ha en riktig god tur. Klart vi ikke tror du er gal, jeg hadde gjort det samme jeg om så det hadde vært. Alt i alt så sparer du jo på det?

    Ha en super tur ;)

    SvarSlett
  2. Jeg sparer selvfølgelig en hel del på det da prisene her i Norge på slike lamper er sinnsyke:)

    SvarSlett