Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 2. februar 2011

Ting er bare ting

Etter en tøff start på uken jeg hadde tenkt å reise helt til Kiel for å hente drømmebordet, tok alt en ny vri og jeg har nå drømmebordet i stuen, uten å reise lengre enn til Ullern:) Itillegg kjøpte vi 2 nye puffer som jeg synes er veldig kule.. Så da burde jo alt være topp.. Men når jeg sitter her å ser på de nydelige tingene, går det opp for meg at ting fremdeles bare er ting. Uansett hvor vakre de er og hvor mye jeg er glad i interiør, er de fremdeles bare ting! Jeg har mange ting jeg er veldig glad i, men må med hånden på hjertet si at jeg gladelig hadde byttet alt vekk mot at alle mine nære og kjære var friske, raske og lykkelige! Jeg er en av mange som er med på å bidra til det materialistiske samfunnet, men dessverre, det hjelper lite mot de viktigste tingene i livet, helse og lykke!
Innimellom er det sunt å stoppe opp ett øyeblikk, se seg rundt, og verdsette det som EGENTLIG betyr noe!

Ha en fin kveld;)


Ny, metallisk  puff.. Men gir den god helse?? Nei..


Nytt, vakkert bord, men gir det lykke? Nei...

10 kommentarer:

 1. Hei. Kom bare tifeldigvis over bloggen din. Jeg liker smaken din, og tenkte jeg skulle følge deg. Hope you don't mind :-)

  SvarSlett
 2. Joda det gir lykke og! Kunst og estetikk beriker sjelen vår. Men kan det erstatte menneskelig nærhet, varme og kontakt? Nei.... :)

  SvarSlett
 3. Det jeg mente å si var at bordet er fantastisk fint! Puffene er lekre og, men bordet her helt spesielt! :)

  SvarSlett
 4. utrolig hva man finner på Ullern!Bor her selv, he, he:)Ja, ting er bare ting, og familien er helt klart det fineste jeg har!Jeg er også opptatt av å ikke ha en show home, men et familiehjem.
  Men, interiør er jo morro da!

  SvarSlett
 5. Hei!

  Ja du har helt rett, ting er bare ting. Men alikevel så kan jeg oppdage at noe som er vakkert gir meg noe, selvom det kanskje ikke er direkte lykke. Det er vel derfor vi har kunst of interiør, fordi det gir oss "noe".
  Uansett veldig fint bord!
  du, jeg vil gjerne sende deg en mail, men finner ingen adresse til deg her, hadde du giddet å sende meg en mail og linke til bloggen din?
  Ha en vakker torsdag!
  Hilsen Jeanette:-)

  SvarSlett
 6. Ting er bare ting ja. Men selv om familie og venner er viktigsk så må man jo ha lov til å ønske seg ting. De tingene som du hadde funnet var virkelig lekre. Nydelig det bordet.
  Som du sier.. Viktig å sette seg ned å tenke over ting.
  Håper du får en flott helg ;)

  SvarSlett
 7. Sinnsykt lekkert bord! SÅÅÅÅÅÅÅ misunnelig altså! Og puffene... ahhhhhhh! NICE!!!
  Du er jo bare helt rå, frøken Stine!
  Regner med vi kommer på søndag! Men gir deg beskjed i morgen!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 8. Først må jeg bare si; de tingene(puffene og bordet) du har kjøpt er helt fabelaktige! Elsker denne stilen....kan også skimte en utrolig fin paljettpute i gull i sofaen din...Jeg ønsker meg også en sånn....Og for det andre må jeg si meg så veldig enig i det du snakker om at ting bare er ting....når alt kommer til alt, betyr det ikke så mye...men det er utrolig gøy, og når man er estetiker blir man glad av å ha det fint og hyggelig rundt seg, det er faktisk nødvendig for meg, men har man ikke helse, venner og familie, så har man ingenting.......jeg må uansett spørre: Hvilken butikk har du kjøpt puffene? Mvh Bente

  SvarSlett
 9. Takk for alle koselige kommentarer, det setter jeg veldig pris på! Bente; puffene har jeg kjøpt på Bo concept på Skeidar nå i vinter;)

  SvarSlett
 10. Lekkert! Må si jeg liker stilen din, orientalsk og glamour;) Gleder meg til å se resultatet av oppussingen! :)

  SvarSlett