Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 24. februar 2011

Riad Tzarra

Jeg har lenge tenkt å lage noen innlegg om vakre riader i Marrakech. Det finnes alt fra budget til luksus riader der, og de fleste har fantastisk interiør og stemning. En riad er ett gammelt marokkansk hus som er laget om til ett slags boutique hotell. Om man skal til Marokko er det ett must å bo i en riad, det er verdt halve turen;) Man kan leie seg ett rom, eller leie hele huset om man er flere. Det er helt fantastisk, og man har da også en haug med folk som jobber der til disposisjon, så det kan anbefales på det varmeste! Jeg starter min introduksjon av riader med "Riad Tzarra". Det er en liten riad som ligger midt inne i medinaen (gamle byen), den er meget sjarmerende og kan anbefales om man har ett middels budsjett:)

I have been thinking about blogging about riads in Marrakech for a while. You can find riads for every budget, and most of them have beautiful interior and are truly magic. A riad is an old, moroccan house which is renovated and turned into a kind of boutique hotel. It`s a must to stay in a riad if you`re visiting Morocco! You can rent a room or the whole riad. If you`re a small group it`s very nice to rent the whole riad, and you have staff serving you all day and night;) I will start my introduction of riads by "Riad Tzarra", which is a small riad situated in the medina. It`s very charming, have a nice staff, and is perfect if you`re on a budget:)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar