Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 13. februar 2011

Stairway to heaven

Trapper.. Er ikke lett! Vi har trappen ned til underetasjen i stua, og den er ikke pen for å si det sånn. Noe må gjøres, og jeg vil helst bytte ut hele skiten og sette inn ett nytt gelender i glass. Typen derimot, elsker gamle (stygge;) ting, og vil "pusse" på den. Nå har jeg (heldigvis) ikke noen bilder av denne forferdelige trappen og det ville uansett vært en pinlig affære å legge det ut, så jeg vil heller vise dere hvordan dette faktisk kan gjøres, med stil og eleganse:)Bilde fra blog: hotelsdesign.blogspot.com
Bellissima!!:)

3 kommentarer:

 1. De har slike på milla moi...koster ca 1000 kr. Mine kjøpte jeg på rusta for 29 kr stj.... på salg

  SvarSlett
 2. Hi,I recognize some photos taken from my blog...with the signing of my photos(I'm the only one to sign my pics like that!) ...thanks to mention where you took them! :-)

  http://hotelsdesign.blogspot.com

  SvarSlett
 3. C`est fait;) Puis je n`oulierai pas la prochaine fois! Faut le prendre comme un compliment parce que j`adore votre blog!

  SvarSlett