Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 23. februar 2011

We don`t need fur!!

Det er påtide å engasjere seg! Uansett hvor fint det er så trenger ikke vi mennesker pels! Jeg synes det er veldig lekkert men det finnes faktisk mange fine fuskepelser også. Etter å ha sett endel videoer av disse stakkars dyrene må jeg si at jeg faktisk blir på grensen til kvalm av å se folk i pels. Det er så utrolig arrogant å bruke pels, og jeg ser faktisk på disse menneskene som litt uintelligente også. Mange av disse dyrene flås faktisk levende, og drepes ikke etterpå!! (Nei, det skjer nok ikke i Norge men jeg vet om MANGE som kjøper ting fra Kina, hvor de er helt vanvittig barbariske mot dyrene) Jeg har gått så langt som å boikotte hele Kina itillegg til å selvfølgelig ikke kjøpe pels uansett hvor den blir produsert. Det hjelper ikke å være enige, man må engasjere seg! Den som tier samtykker.. Så send en mail til AP hvor du oppfordrer til å legge ned hele pelsdyrnæringen på landsmøtet i april, det tar deg 5 min! Om mange nok gjør det vil det faktisk hjelpe, tenk å være med på å befri disse dyrene fra ytterligere mishandling, en meget god følelse:)
ap.postmottak@stortinget.no

It`s about time to get envolved! Even if it`s beautiful, people don`t need fur! Even if it looks good it`s also possible to gets really nice faux fur. I have seen a couple of videos of these poor animals and I must say that I now feel sick when I see people wearing fur. I think it`s very arrogant and I belive that those wearing fur are not to intelligent either. In fact, many of these animals get their fur removed while they are still alive, and then they let them go without killing them!! (This probably dont happen in Norway but I know MANY Norwegians who shop in China, and this is one of the countries in the world that are most crual towards animals!) I have decided never to go back to China or buy anything from this country after seeing how bad they threat them, and off course to never buy fur at all. It doesn`t help to agree, you have to act! If you dont act, you agree.. I encurage everyone to email the norwegian politicians so that they can put an end to this crual business. It takes about 5 minutes and feels really good to try to help these poor animals:)
ap.postmottak@stortinget.no

Tilslutt oppfordrer jeg alle dere bloggere til å lage ett kort innlegg ang pelsdyrnæringen for å spre budskapet!

Finally, I dare you all to make a short statement on your blog to spread the word and to show that you`re against fur!

3 kommentarer:

 1. Så riktig!Begynner å nærme meg denne innstilingen jeg også.
  Ønsker meg så absolutt ikke pels, men sliter litt med vintage pelser enda, spesielt en jeg har arvet...Men, jeg klarer fint å leve uten!

  SvarSlett
 2. Jeg ser absolut den, jeg prøvde en stund å gjemme meg bak at min var vintage og at det ikke skapte etterspørsel men det ble feil. Etter alt jeg har sett hadde jeg virkelig ikke lyst til å ta den på lenger selv om den var fantastisk;)

  SvarSlett
 3. Så bra at du har tatt et standpunkt MOT denne forferdelige næringa! Jeg blir ikke bare nesten kvalm, jeg BLIR kvalm av å se folk gå rundt i pelsene sine.... Pels er utrolig vakkert, men jeg er IKKE villig til å ignorere dyrs lidelser for å pynte meg... jeg er ikke imot pels i seg selv; la dyrene leve tilnærmet naturlige liv og avliv dem humant -og ikle deg det du vil!
  Nå skal jeg skrive mail til ap!
  Håper du fikk med deg mange fine lamper!
  Klem
  Lise

  SvarSlett