Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 17. februar 2011

Something beautiful

Noen ganger ser man noe vakkert, som er så perfekt og nydelig at det nesten gjør vondt å se på!Jeg føler en slags glede, nesten ekstase, når jeg kommer over slike ting.Vigdis A Bergh er en interiør designer som ofte skaper slike rom, rom som er uforglemmelige og som inspirerer enormt. Hun er en av Norges desidert beste interiørdesigner, om ikke DEN beste, og jeg falt PLADASK når jeg så bildene fra Beth`s, en skjønnhetssalong hvor hun har designet interiøret. Det er noe av det vakreste jeg har sett, enkelt, elegant og personlig. Ta en titt, nyt, og døm selv:)

Okey, I have decided to make an effort for my foreign readers, so pardon my english;)
Sometimes you see things that are so beautiful, so perfect and gorgeous that it almost hurts to look at it.
I feel some kind of joy, almost extasy, when I see these kind of things. Vigdis A Bergh is a norwegian interior designer who tends to create these kind of spaces, rooms that are extraordinary and inspires me alot.
She is one of the best, if not THE best, interior designer in Norway, and I just fell in love with her design when I saw the pictures from Beth`s, a beauty shop in Oslo. It`s some of the most beautiful interior design I have ever seen, simple, elegant and personal at the same time. Have a peak, and enjoy!Bildene er hentet fra Beth`s salong, interiør er gjort av Innedesign.
Me looooooooooove!

2 kommentarer:

  1. I love the tubs!
    thanks for the foreign readers :-)

    SvarSlett
  2. elegant images ... lovely greetings

    http://design-elements-blog.com/

    SvarSlett