Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 21. november 2010

Bad hybel

Da var ENDELIGE badet i hybelen ferdig og det er digg!! Ble ganske så glam til en billig penge så er litt fornøyd med det, hva synes dere?? Brukte forresten kobber glitter i fugen for første gang og det ble super kult, bare synd det ikke synes på bildet.
Da er det bare å begynne å pønske ut hvordan badet i 2.etg skal være, nesten litt mas når man endelig er ferdig nede, men skal ikke klage, morro å pusse opp!!:)

3 kommentarer:

 1. Denne flotte bloggen var ny for meg! Wow for et bad!!! So chic! Leieboeren deres er virkelig heldig...uttrykket morgenstund har gull i mund får en ny betydning;-)

  Hvordan går det med den skjønne hunden dere venter på? Rørende historie som gikk rett i hjertet!!!Liker mennesker som dere:-)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Bøyer meg i støvet og notere meg badet ditt som inspirasjon til jeg en vakker dag får bygget meg eget hus :)

  Badet er rett og slett DRITTLEKKERT!! :D

  Det gir meg en feeling et sted mellom spa og asia <3

  Gratulerer med ferdig bad! :)

  Hilsen Malena

  SvarSlett
 3. Nydelig bad, skikkelig lekkert :)
  Lykke til med oppussingen oppe :)

  SvarSlett