Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

fredag 26. november 2010

Flere ønsker..

Dagene går og jeg tenkte jeg skulle prøve å legge ut ett ønske hver dag (hvertfall de dagene jeg er innom).
Det går jo da mye i interiør til huset siden vi er i full gang med oppussingen av andre etg, hvor vi selv skal bo. Så med fare for å gjenta megselv (bare with me;), ønsker jeg meg idag noen lekre fliser til badet. Det er så SINNSYKT mange fine fliser så jeg kunne valgt hundre forskjellige, men akkurat idag er jeg veldig forelsket i disse fra Fired Earth, som dessverre koster en FORMUE:( Så mine ønsker er fremdeles like uoppnåelige, men det er jo litt av morroa, å drømme seg bort..Tror jeg liker de små firkantede aller best, og de skulle jeg gjerne hatt på badet i kombinasjon med tadelakt (som jeg kommer tilbake til senere), i dyp, mørk lilla!!:)
Itillegg ville jeg nok valgt en mørk fug med glitter i..ooooooh lala....

1 kommentar:

 1. Hei igjen :)
  Ja, det er sjokkerende at noen mennesker kun ser på hunder som et bruksredskap de kan kvitte seg med når de selv ønsker. Får helt vondt i hjertet mitt.
  Lykke til med den nye hunden, håper du skriver litt om det på bloggen når han/hun har kommet til dere :)
  Får selv helt vondt når jeg ser løshunder på ferie, og hadde det ikke vært for at vi ikke har hatt mulighet til å ha hund før nå, hadde det vært meget sannsynlig at vi hadde hentet en fra en av våre tidligere ferier. Men da leide vi en leilighet hvor vi ikke fikk lov å ha dyr.
  Men nå fikk vi jo Tilla, som gir oss mye glede i hverdagen :)

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett