Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 15. november 2010

Metalliske effekter

Jeg må si at stylist Halvor Bakke tok ordene ut av munnen min når han sa at shabby chic er ut og at han er møkka lei. ENDELIG noen som sa det! Har vært så irritert og lei av alle blader som kun har hatt shabby chic i lang, lang tid nå. Ikke bare er det sukkersøtt og kjedelig, det er direkte kjønnsløst også, og at noen mannfolk i det heletatt orker å leve i slikt ett "blondehælvete" er mer enn hva jeg forstår. (Sier jeg som ELSKER lilla..hehe) Så nå når andre ting kommer inn i "motebildet" er jeg så takknemmelig som man kan få blitt. Jeg er absolutt ikke tilhenger av å slavisk følge interiør moter og vil alltid ha min egen stil uansett,men det er deilig med litt INSPIRASJON i blader etc. Se pene bilder med litt farger og liv, PERSONLIGHET, og få nye ideer:) Jeg har nå fått helt dilla på metalliske effekter og skal kombinere det med varme farger, lilla, og selvfølgelig marokkanske lamper. Har faktisk dratt den så langt at vi har gått for store, 60*60 metalliske "gull" fliser til kjøkkenet oppe, så det blir spennende å se hvordan de faktisk blir i "virkeligheten"....
Med det ønsker "skjæra" dere alle en fin kveld;)

Tapet med gullskimmer

Nydelige glass til telys

Litt kobber:)

Dette bordet skal snart bli mitt! (Det har julenissen lovet..hm..)

Elsker dette soverommet, lekkert og akkurat passe glamorøst

4 kommentarer:

 1. Du har virkelig en inspirerende blogg. Vi har nokså lik stil! Elsker lilla!! Hvor finner du alle de fine bildene? Ønsker gjerne noen tips!
  Og hvor er tlysglassene fra?

  SvarSlett
 2. Heftig bord, Stinemor! Skal du virkelig ha det?? Så skikkelig billig ut... not! he he...
  Bling bling effekt -love it! Så et program på tv4 i dag og der hadde de paljettgardin! Helt sykt kult! PALJETTGARDIN!!!! Vil ha vil ha! :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar:) Jeg leter ofte etter bilder på google, spesielt på den franske siden som har masse spennende. Telysglassene er fra Vila collection som du får hos Skeidar nå, masse fint!! Og ja Lise, jeg må ha det bordet, faktisk ikke så dyrt bare håpløst å få tak i:( Paljettgardin!!? HVOR får man det? Hørtes helt konge ut:)

  SvarSlett
 4. Hei snuppa!
  De sender ikke til NOrge dessverre.... kjenner du noen som bor i Sverige som kan sende til oss?? 349,- svenske per meter!

  SvarSlett