Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 24. november 2010

Dagens ønske:)

Ny dag, nye muligheter! Mitt bidrag til dagens ønskeliste blir mørk eik kantparkett! Så det for første gang i en butikk i Frankrike, og har ikke sett det mange ganger siden (de har den på Illums på House of Oslo). Jeg har enda tilgode å se den i ett privat hjem, så en slik parkett ønsker jeg meg til vårt nye hus!

Bildet er stjålet fra concept interiors flotte blog!
Besøk den på http://conceptinteriors.blogspot.com/

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Ville bare si at jeg ble så glad når jeg fant ut at du hadde blogg. Finn-follower som jeg er ble jeg fullstendig forelsket i interiøret i en leilighet til salgs på sensommeren. Denne ble seff solgt, og jeg glemte å ta vare på linken! Men så kjente jeg igjen et bilde i konkurransen på NIB, og her er du! Elsker stilen din, og skulle ønske jeg kunne gjennomføre den selv :) Jeg liker den mørke, glamorøse stilen din, men selv på privaten blir det mye grått, med lilla innslag, ikke i nærheten av å være like gjennomført som deg!
  Gleder meg til å se hvor fint dere kommer til å få det, og håper du kan fortsette å inspirere!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for veldig, veldig hyggelig kommentar!:)
  Jeg har skrevet til deg på bloggen din, er interessert i å kjøpe den gamle ytterdøren deres om du fremdeles har den;)

  Stine

  SvarSlett