Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 28. november 2010

Jeg ønsker meg..

I disse adventstider er det lett å ønske seg lys og varme:) Jeg ønsker meg begge; lamper fordi jeg ELSKER det, varme fordi jeg holder på å fryse rumpa av meg i det nye huset! (Vannbåren varme er sikkert flott, spesielt OM man har fått det oppkoblet..;) Om jeg må velge mellom de to foretrekker jeg å fryse ett par dager til (hva har man vel ulltøy, boblejakker og små støybringende/irriterende viftevarmeovner for..;).. For jeg er så svak for disse fantastiske lampene fra Zenza at jeg er villig til å ofre endel for å få dem:)


2 kommentarer:

 1. Nydelige lamper du viser...
  Og flott blogg. Her kommer jeg tilbake :)

  Ha en fin dag
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Oh yeah!!! Love, love, love! HÅPER julenissen skal innom Amsterdam før han lander hos meg i år... hi hi.... og det samme for deg! :)
  klem
  Lise

  SvarSlett