Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 28. november 2010

Endelig Advent:)

Da er det endelig første søndagen i advent, og det er alltid like koselig. Har ikke funnet frem noe særlig pynt enda siden alt ligger rundt omkring i pappesker, men har hvertfall fått laget en provisorisk advents krans og kjøpt en koselig engel. Med masse stearinlys blir det bra uansett:) Ha en fin søndag!
5 kommentarer:

 1. Takk for forklaringen om tadelakt. Jeg lurte fælt på hva de hadde "malt" ferieleiligheten med, for jeg har faktisk ikke sett det før. Iallefall ikke lagt merke til det. ;) Gikk og strøk på veggene og lurte på hvordan i all verden det gikk an. Så levende, så "glasert" og hardt. :)
  Dessverre har de ikke tatt det på badene... og ettersom jeg ikke var tilstede for å velge farger sa jeg "hvitt på alle rom". Det var tryggest fant jeg ut. Men jeg trodde jo de skulle male jeg... og at det ville være den enkleste sak i verden å male på nytt senere. Tror ikke det nei! ;)

  Men veggene er ikke helt hvite, for de har grunnet med andre farger, slik at dette (med mening) skinner gjennom enkelte steder og skaper liv i veggen. Og nå vet jeg altså hva denne teknikken heter... og forstår godt du ønsker deg det på badet! :)

  Ønsker deg en fin adventstid! Klem

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder dette var!
  ha en fortsatt fin søndag!

  Hilsen fra mimmi-leone

  SvarSlett
 3. Så nydelig, Stine! Har du blitt shabby..?? Hi hi... Kjempefin engel :) men trodde ikke jeg skulle se sånt hos deg!
  Gleder meg til å pynte til jul når jeg kommer hjem! Kos deg -fantastisk stemning med de lampene dine altså....
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Koselig og stemningsfullt! Den store runde lampen likte jeg spesielt godt. Er det reisefunn?

  SvarSlett
 5. Takk for koselige kommentarer:) Lise; det skjer nok ikke i dette livet, men hvitt er fint til jul;) Den store lampen er en av mine mange marokkanske lamper, kjøpt på marked i Marrakech:) Får ikke nok av disse lampene, gir så koselig lys..
  Klem Stine

  SvarSlett