Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

tirsdag 9. november 2010

"Sneak peak"

Etter en slitsom helg med både alvorlig sykdom i familien og innflytting i hybelen er det nesten deilig at en ny uke er igang. Vi fikk endelig flyttet inn igår, så selvom det ikke er på langt nær ferdig, er det deilig å kunne roe ned litt, få ting på plass, og gjøre seg klar til å begynne å rive oppe. Jeg har lyst til å finne frem noen gamle bilder så dere kan få se både før og etter bilder, så her kommer kun en liten sniktitt på den nye hybelen som vi skal leie ut etterhvert;) Ha en fin fin dag!

5 kommentarer:

 1. hei.
  helt nydelig stil du har og blogg!
  gleder meg til å se hvordan ditt nye hjem blir. skjønn karibisk hund dere har reddet da!!
  Isabelle

  SvarSlett
 2. Oh, Stine, det så superlekkert ut!!! Nytt bord, eller?? Håper gulvet ble glitrende... :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Kult! Du ble plukket ut blant de 20 som ikke kom helt til topps, men som skilte seg ut! Grattis! Spør du meg, skulle du vært blant de ti beste ;)
  Så kjedelig at det ikke ble glitter da... men dere får legge et tynt lag tokomponent utenpå! Da blir det nok bærre lækkert!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Det var jo ikke værst da, var jo mange fine stuer der..;) Men krysser fingrene for deg, hadde vært SÅ gøy om du nådde helt opp!!:)
  Ble bittelittegrann glitter faktisk når det tørket, nesten enda mer irriterende for da ser jeg hvor kult det hadde blitt med litt til! Får se hva vi gjør, fliseleggeren sa det ikke gikk med ett ekstra lag så vi får se.. Blir glitter og stas oppe da hvertfall:))

  SvarSlett
 5. Nydelig! Heldig den som får leie her etterhvert :)

  SvarSlett