Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

fredag 26. november 2010

Ny dag, nye muligheter

Om jeg hadde vært så heldig å få oppfylt gårsdagens ønske måtte jeg jo hatt ett kult badekar til. Så dagens uoppnåelige ønske blir ett meget lekkert badekar som ville passet perfekt til flisene. Som alle nok har skjønt er denne ønskelisten mer ment som en inspirasjon enn faktiske ønsker, da mange av tingene her er usannsynlig dyre. Men lekkert er det lell, og det er deilig å drømme! Ha en fin advents helg:)

3 kommentarer:

 1. Oj det badekaret var skikkelig lekkert. Snakk om en drøm da ;)
  Ha en super dag og takk for titten ;)

  SvarSlett
 2. Aaaawww! Super Nice! ..og helt enig med deg. Drøm!! og drøm STORT! Det blir det god vibber av og det smitter over på virkeligheten <3
  Ha en fantastisk helg!

  SvarSlett
 3. Bare herlig uansett! Jeg drømmer med deg! ;) Skjønt jeg synes huset mitt er særdeles platt mot disse drømmene. Hehe
  Litt kjedelig når man alltid må tenke så økonomisk når man pusser opp... MEN jeg tenker (og drømmer) som så; En gang når barna er store skal dette huset være nedbetalt og byttes ut i en leilighet. Det vil forhåpentligvis gi rom for mer egoistiske drømmer. ;)

  Klem

  SvarSlett