Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

tirsdag 2. november 2010

Fliser

Det nærmer seg ENDELIG slutten av oppussingen i hybelen. Etter en litt uheldig start er det nå bare badet som står igjen. Imellomtiden har jeg rukket å bli sikker, usikker, sikker, usikker.. på flisene til badet. Men det er jo uansett forsent å bytte fliser nå så jeg krysser fingrene for at resultatet blir bra. Gleder meg også til å bruke glitter i fugene, som jeg aldri har prøvd før:) Siden vi snart skal begynne oppussingen oppe, kan jakten på nye, fantastiske fliser begynne:)

2 kommentarer:

 1. Lekre fliser!
  Har du noen bilder fra din gamle stue liggende? Da kan du hive deg med på NIB-utfordring, slik får du gratis pr for bloggen din! :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Marrakesh ser fantastisk ut :) Det står på min ønskeliste..
  Må være perfekt for venninne tur :)
  Håper jeg kan komme tilbake til deg for litt tips,,når det skjer !!

  SvarSlett