Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 11. november 2010

Kjøkken hybel

Da har tiden kommet til kjøkkenet i hybelen som også er ferdig. Det ble ett enkelt kjøkken fra Ikea, men synes det ble spennende nok til en lav pris:) Siden hybelen skal leies ut må jeg prøve å begrense meg litt ift farger etc men klarer ikke å ha alt hvitt, da jeg synes det blir veldig kaldt og kjedelig. Så da "skeiet" jeg ut med kjøkkenet og håper det også faller i smak hos en fremtidig leieboer;)2 kommentarer:

 1. Dette var ett veldig flott hybel kjøkken!!! Fin blogg. Her skal jeg følge med :)
  Du må gjerne ta en titt hos meg også www.praerien.blogspot.com

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Lækkert, Stine! De "kobber"overskapene var helt RÅ!!!
  Jeg har INGEN ambisjoner når det gjelder nib-konkurransene, er en av mengden, skiller meg ikke ut på noe vis, men det gjør ingenting faktisk :)
  Tipper det blir glitter og stas oppe, ja! Jeg får ikke hjulpet på lørdag, jeg er så dårlig i ryggen for tiden. Sorry! Kanskje jeg titter innom hvis vi får gjort unna alle innkjøp tidlig!
  Julebord?? Talast

  SvarSlett