Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 14. mars 2011

1001 night wedding

Jeg har aldri vært jenta som drømte om bryllup og hvit kjole. Men en ting vet jeg, og det er at OM jeg noensinne skulle giftet meg så måtte stedet blitt Marrakech. Jeg ville gått for ett skikkelig 1001 natt bryllup, eksotisk, spennende og vakkert. Hadde ikke trengt å hatt ett stort bryllup, men kanskje intimt og lite på en riad, eller noe større i en nydelig hage i Palmeraien. Og noen heldiggriser har faktisk gjort drømmen til virkelighet!

I`ve never been the type of girl who dreamt about a white dress and wedding. But I do know that IF I ever were to marry, it would have to be in Marrakech. It would be a 1001 night wedding, exotic, exciting and beautiful. I would go for either a small, intimate wedding in a riad og a bit bigger held in a garden in the wonderful Palmeraie. Some lucky b... made the dream come true already:)By the way, I will soon be having a nice give away as I set a new record of visitors yesterday, so keep stopping by;) Thanks very much to all of you taking the time to say hello or just to visit!!

2 kommentarer:

  1. Skulle gjerne giftet meg i Marrakesh... sukk, for en drøm! Men OM jeg blir gift en gang, så er det nok toppen en bryllupsreise dit jeg kan håpe på :)
    Klem
    Lise

    SvarSlett
  2. Vi skal jo på bryllupsreise dit i uke 39 jo..;) Tenker nok du blir gift ganske så snart jeg Lisemor!!

    SvarSlett